Straatwerk.

Straatwerk bij van Dijk Hoveniers

Straatwerk

Van Dijk hoveniers heeft zeer veel ervaring in het leggen van bestratingen en beschikt dan ook over alle benodigde ervaring en kennis. Het aanleggen van bestrating in een tuin is een vak apart en daarom is het erg belangrijk dat het op de juiste manier gebeurt en niet verzakt. Alle de stratenmakers bij van Dijk hoveniers hebben veel ervaring!


Neem contact op

  • Telefoon: (0575) 52 79 88

    Mobiel: (06) 55 90 72 48

  • Email: info@vandijkhovenier.nl

  • Adres:
    Het Gazon 1
    7207 MZ Zutphen

Over van Dijk Hoveniers

Van Dijk Hoveniers is een hoveniersbedrijf dat 20 jaar geleden is opgericht door de heer van Dijk. De heer van Dijk heeft voordat hij het hoveniersbedrijf begon bij diverse bouwbedrijven gewerkt en hier de nodige ervaringen op gedaan, waardoor de werkzaamheden die van Dijk kan verrichten veel uitgebreider kunnen worden dan alleen hovenierswerk.

U kunt van Dijk bijvoorbeeld eenmalig inhuren voor bijvoorbeeld tuinaanleg of het kappen van een boom. Ook kunt u met van Dijk op contractbasis voor een vaste prijs het tuinonderhoud laten verrichten. Van Dijk werkt zowel voor bedrijven als particulieren.

Ons motto is: Goede service voor een betaalbare prijs!

Wist u dat?

Wist u dat u ook voor riool werkzaamheden bij van Dijk terecht kan?!

Doordat wij veel rioolproblemen zijn tegengekomen tijdens aanleg van tuinen, hebben wij dit veelal tegelijkertijd opgelost. De meeste mensen weten niet dat wij ook rioolwerkzaamheden uitvoeren.

Zie de website www.vandijkriool.nl voor meer informatie.