Tuinonderhoud.

Tuinonderhoud bij van Dijk Hoveniers

Heeft u geen tijd of bent u niet in staat om uw tuin zelf te onderhouden? Vraag ons dan eens naar de mogelijkheden. U kunt het zo gek niet bedenken of wij bieden u de hulp bij het onderhoud in uw tuin, dit kan gaan van onkruid wieden en het omspitten van de moestuin tot het compleet snoeien van de hele tuin. Het uitbesteden van het onderhoud aan uw tuin geeft u rust en tijd voor andere dingen. Van Dijk hoveniers helpt reeds jaren vele klanten in de omgeving van Zutphen en Warnsveld bij het onderhouden van de tuin en beschikt dan ook over alle mogelijke machines om het tuinonderhoud zo efficiënt mogelijk uit te kunnen voeren.

Tuinonderhoudsplan op maat

Voor iedereen is er een onderhoudsplan op maat, dit kan variëren van één of twee keer per jaar een goede snoeibeurt tot het wekelijks grasmaaien. Al onze hoveniers beschikken over een zeer ruime kennis en ervaring op het gebied tuinonderhoud. Ook het kappen van bomen valt onder onze diensten, van de vergunningsaanvraag t/m het wegfrezen van de stronken kunnen we u van dienst zijn. We proberen zoveel mogelijk dezelfde onderhoudsmedewerkers in te plannen per klant zodat er een prettige en duurzame relatie ontstaat waardoor veel misverstanden voorkomen kunnen worden, veel mensen vinden dit erg prettig en het scheelt veel tijd omdat de medewerker de tuin op z’n duimpje leert kennen. Woont u in de buurt van Zutphen en Warnsveld en zoekt u hulp bij het onderhoud van de tuin? Neem dan snel contact met ons op voor een vrijblijvend afspraak.

Veel vakkennis

Het onderhouden van een tuin wordt door veel mensen onderschat maar er is wel degelijk veel kennis nodig voor het op de juiste manier snoeien van beplanting, het verbeteren van de bodemstructuur en de behandeling van bijvoorbeeld gazons, al onze hoveniers hebben dan ook een zeer uitgebreide opleiding gevolgd voor deze tuinonderhoudswerkzaamheden waardoor ze u graag informeren en adviseren. U kunt gerust het onderhoud aan ze uitbesteden en uw tuin laten bijhouden, ze weten precies op welk tijdstip ze welke planten kunnen snoeien.Neem contact op

  • Telefoon: (0575) 52 79 88

    Mobiel: (06) 55 90 72 48

  • Email: info@vandijkhovenier.nl

  • Adres:
    Het Gazon 1
    7207 MZ Zutphen

Over van Dijk Hoveniers

Van Dijk Hoveniers is een hoveniersbedrijf dat 20 jaar geleden is opgericht door de heer van Dijk. De heer van Dijk heeft voordat hij het hoveniersbedrijf begon bij diverse bouwbedrijven gewerkt en hier de nodige ervaringen op gedaan, waardoor de werkzaamheden die van Dijk kan verrichten veel uitgebreider kunnen worden dan alleen hovenierswerk.

U kunt van Dijk bijvoorbeeld eenmalig inhuren voor bijvoorbeeld tuinaanleg of het kappen van een boom. Ook kunt u met van Dijk op contractbasis voor een vaste prijs het tuinonderhoud laten verrichten. Van Dijk werkt zowel voor bedrijven als particulieren.

Ons motto is: Goede service voor een betaalbare prijs!

Wist u dat?

Wist u dat u ook voor riool werkzaamheden bij van Dijk terecht kan?!

Doordat wij veel rioolproblemen zijn tegengekomen tijdens aanleg van tuinen, hebben wij dit veelal tegelijkertijd opgelost. De meeste mensen weten niet dat wij ook rioolwerkzaamheden uitvoeren.

Zie de website www.vandijkriool.nl voor meer informatie.