Werkwijze.

De werkwijze bij van Dijk Hoveniers.

Straatwerk

De ene tuin is de andere niet. Dat geldt zeker het gebruik van een tuin. Ons goede advies, onderhoud en aanleg zorgt ervoor dat uw tuin voldoet aan uw eisen, wensen en ideeën. U merkt al snel dat van Dijk over veel kennis en ervaring beschikt. De bekwaamheid uit zich in het uiteindelijke resultaat!

Graag komen we een kijkje nemen om ter plekke de situatie met u te bespreken.


Duidelijke taal

Nadat u contact met ons hebt opgenomen, plannen we op korte termijn een eerste afspraak in. Tijdens deze afspraak spreken we uw eisen en wensen door en bekijken we de mogelijkheden. Spreekt onze no-nonsense aanpak u aan, dan gaan wij het liefst snel aan de slag!Neem contact op

  • Telefoon: (0575) 52 79 88

    Mobiel: (06) 55 90 72 48

  • Email: info@vandijkhovenier.nl

  • Adres:
    Het Gazon 1
    7207 MZ Zutphen

Over van Dijk Hoveniers

Van Dijk Hoveniers is een hoveniersbedrijf dat 20 jaar geleden is opgericht door de heer van Dijk. De heer van Dijk heeft voordat hij het hoveniersbedrijf begon bij diverse bouwbedrijven gewerkt en hier de nodige ervaringen op gedaan, waardoor de werkzaamheden die van Dijk kan verrichten veel uitgebreider kunnen worden dan alleen hovenierswerk.

U kunt van Dijk bijvoorbeeld eenmalig inhuren voor bijvoorbeeld tuinaanleg of het kappen van een boom. Ook kunt u met van Dijk op contractbasis voor een vaste prijs het tuinonderhoud laten verrichten. Van Dijk werkt zowel voor bedrijven als particulieren.

Ons motto is: Goede service voor een betaalbare prijs!

Wist u dat?

Wist u dat u ook voor riool werkzaamheden bij van Dijk terecht kan?!

Doordat wij veel rioolproblemen zijn tegengekomen tijdens aanleg van tuinen, hebben wij dit veelal tegelijkertijd opgelost. De meeste mensen weten niet dat wij ook rioolwerkzaamheden uitvoeren.

Zie de website www.vandijkriool.nl voor meer informatie.