Tuinaanleg.

Tuinaanleg bij van Dijk Hoveniers

De aanleg van uw tuin is bij ons in goede handen. Een compleet nieuwe tuin aanleggen of een bestaande tuin een nieuw aanzien geven, u zegt het maar.

Realisatie

Wij hebben alles in huis om uw droomtuin te realiseren. In samenwerking met onze vakkundige hoveniers zult u de aanleg van uw tuin als zeer prettig ervaren en straks genieten van een erg mooie tuin. Bent u benieuwd naar onze manier van werken en wilt u graag foto’s of recensies bekijken? Neem snel contact op voor een vrijblijvende kennismaking en wij zullen u zeker niet teleurstellen.Neem contact op

  • Telefoon: (0575) 52 79 88

    Mobiel: (06) 55 90 72 48

  • Email: info@vandijkhovenier.nl

  • Adres:
    Het Gazon 1
    7207 MZ Zutphen

Over van Dijk Hoveniers

Van Dijk Hoveniers is een hoveniersbedrijf dat 20 jaar geleden is opgericht door de heer van Dijk. De heer van Dijk heeft voordat hij het hoveniersbedrijf begon bij diverse bouwbedrijven gewerkt en hier de nodige ervaringen op gedaan, waardoor de werkzaamheden die van Dijk kan verrichten veel uitgebreider kunnen worden dan alleen hovenierswerk.

U kunt van Dijk bijvoorbeeld eenmalig inhuren voor bijvoorbeeld tuinaanleg of het kappen van een boom. Ook kunt u met van Dijk op contractbasis voor een vaste prijs het tuinonderhoud laten verrichten. Van Dijk werkt zowel voor bedrijven als particulieren.

Ons motto is: Goede service voor een betaalbare prijs!

Wist u dat?

Wist u dat u ook voor riool werkzaamheden bij van Dijk terecht kan?!

Doordat wij veel rioolproblemen zijn tegengekomen tijdens aanleg van tuinen, hebben wij dit veelal tegelijkertijd opgelost. De meeste mensen weten niet dat wij ook rioolwerkzaamheden uitvoeren.

Zie de website www.vandijkriool.nl voor meer informatie.